Handelsbetingelser Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)  
   
Forsiden Om Landsforeningen Autisme Spektrum Forstyrrelse Rådgivning Handicappolitik Nyheder Børn og Unge Presse Shop  
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
Nyheder
  
Project Opportunity: "Vi skaber muligheder"

Autistiske mennesker har ofte et stort arbejdsmæssigt potentiale med mange ressourcer og kompetencer. Men alt for mange står udenfor arbejdsmarkedet. Project Opportunity hjælper med at finde det rette match mellem autister og virksomheder. 
 
 
Repræsentantskabsmøde 27. oktober 2018

Den 27. oktober 2018 afholdes der repræsentantskabsmøde i Landsforeningen Autisme i vores lokaler i Høje Taastrup. 
 
 
Meeting of Minds 7 - Call for papers

Call for papers! Så er der åbent for indsendelse af tekster til forskerkonferencen på autismeområdet, Meeting of Minds 7. Se mere her.   

 
 
GAU-projekt om ældre med autisme: Fokus på relationer

Hvordan hjælper vi bedst mennesker med autisme med at mestre ændringer i helbredet i forbindelse med aldring? Det kigger fem autismetilbud og en forskningsgruppe nærmere på i dette projekt. Se hvilke erfaringer de gjorde sig HER. 
 
 
NYE arrangementer i kredsene - Efterår 2018

OPDATERET: Her er de nyeste arrangementer i kredsene. Find din kreds herunder eller gå ind på din kreds' hjemmeside for at se, hvilke arrangementer de har planlagt til de kommende måneder.  

 
 
Mit hospitalspas

Hospitalspasset hjælper autister, når de skal til lægen eller på hospitalet. I folderen skrives vigtige oplysninger ind om CPR, kontaktperson, medicin, hvordan personen bedst kommunikere, og hvad der stresser dem - så de kan have den med på hospitalet.

Hent hospitalspasset HER.  

 
 
Får du vores nyhedsbrev?

Autisme-Nyt holder dig opdateret på aktuelle politiske nyheder, nye tiltag på autismeområdet, foreningens arrangementer og medlemstilbud – og du modtager det direkte i din mailboks!

Du modtager nyhedsbrevet en gang om måneden.

Tilmeld dig Landsforeningens nyhedsbrev her

 
 
Har du brug for et godt råd?

Rådgivning & støtte hver tirsdag!

Har du brug for at få et godt råd eller for, at få vendt din situation med nogen der har autisme i inde på livet, ligesom dig selv? 

Landsforeningen Autismes “støtte-telefon” har åbent hver tirsdag fra 16.00 - 19.00, for medlemmer der har brug for en snak.

Klik på nyheden for at se mere.

 
 
 
Flere nyheder
  
    
 
    
    
   
   
  
Landsforeningen Autisme. Banestrøget 19, 2630 Taastrup. Tlf. 70 25 30 65